Website op maat

Een professionele website die je eenvoudig zelf beheert.

Veel bedrijven en verenigingen gingen je al voor.

Benieuwd naar wat wij voor je kunnen betekenen? We leggen het je graag uit.

Alles in 1

Na de oplevering van je website houden wij deze 24/7 in de gaten. We verzorgen de updates, e-mailadressen, webhosting en je domeinnaam. Na het online zetten van je website betaal je slechts €11,- p.m. voor deze service. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om het technische aspect van het hebben van een website. Zo kun jij je volledig richten op de inhoud van de website!

Responsive

De websites die wij ontwikkelen zijn standaard mobiel en tablet-vriendelijk, ook wel responsive genoemd. Onze websites passen zich aan het apparaat aan waarop deze wordt weergegeven. Dit verbetert de gebruikerservaring aanzienlijk en zal ervoor zorgen dat de website onweerstaanbaar zal zijn voor mobiele gebruikers.

Jij bent de baas

De klant staat bij ons centraal en wij streven ernaar een website te ontwikkelen die aan al jouw behoeften voldoet. Wij vragen regelmatig om feedback en jouw mening of ingeving. Wanneer de website klaar is kan de website (na opleiding) door jouzelf beheerd worden en kun je zelf content plaatsen met onze Sitebuilder, je bent dus de baas over je eigen website en beheert deze eenvoudig zelf!

Zoekmachine optimalisatie

Een mooie website is leuk maar een echte kick geeft toch wel dat jouw website gevonden wordt en veel bezoekers trekt. Kom in contact met nieuwe klanten en ontvang nieuwe bestellingen voor producten of diensten. Wordt gevonden door het grote publiek!

Go social

Wij zorgen ervoor dat je website zich goed profileert binnen de verschillende vormen van Social Media. Op verschillende wijze kunnen wij jouw website perfect laten samenwerken met websites zoals Facebook, Twitter en Google+.

Webapplicaties

Heb je een applicatie nodig om een taak binnen je bedrijf te automatiseren? We gaan graag met je om tafel om een applicatie te ontwikkelen die precies dat doet wat jij wilt. Zo ontwikkelde wij onlangs een voorraadbeheer systeem en onderhoudssysteem voor 1 van onze klanten.

Prachtig design, eenvoudig beheer en goed gevonden!

Het ontwikkelen van een goede website kan erg complex en tijdrovend zijn, deze taak nemen we dan ook graag van je over zodat jij je bezig kan houden met je bedrijf of vereniging. Met ons alles-in-1 website pakket beschik je snel over een professionele website inclusief prachtig ontwerp in de huisstijl, technisch beheer en onze uitgebreide Sitebuilder waarmee je zelf eenvoudig je website aanpast en direct het resultaat hiervan ziet. 

Voorbeelden

Website Feestkoning

Ontwikkeling, Webhosting, Ontwerp

Website Fysio Donders B.V.

Ontwikkeling

Website C.V. de 11jes

Ontwikkeling, Webhosting, Ontwerp

Chase Sitebuilder

Onze websites worden standaard geleverd met de Chase Sitebuilder, hiermee pas je eenvoudig je website aan en zie je direct het resultaat.